“E përvëloi vajzën e s’e dërgoi te mjeku, vdiq pas 12 ditësh” – Gjykata gjermane merr vendim për kosovaren

Meqenëse kishte supozuar se fëmija nuk kishte sigurim shëndetësor, ajo nuk e kishte trajtuar atë te mjeku. Kishte frikë se duhej të përballonte shpenzimet Pas vdekjes së…

Filloje ditën tënde me këtë lutje / Lutjet e mëngjesit që të kesh mbarësi

Filloje ditën tënde me këtë lutje / Lutjet e mëngjesit që të kesh mbarësi Të kërkoj të mirën që ka kjo ditë dhe të mirën që vjen…

Lutje(dua) për shërim e cdo lloj magjie (sihri) – Lutje shqip

Falënderimi i qoftë Allahut, Zotit të botëve. O Zot, Ty të përket i gjithë falënderimi, i hapur dhe i fshehtë. O Zot, Ty të përket i gjithë…

Djemtë po martohen e nuset po na qesin prej shtëpisë. S’ka më r espekt, as m oral (Video)

Djemtë po martohen e nuset po na qesin prej shtëpisë. S’ka më r espekt, as m oral (Video) Djemtë po martohen e nuset po na qesin prej…

Hoxha nga Peja: Mbulimi i femrës është traditë arabe, s’ka të bëjë me fenë myslimane

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, thotë se mbulimi i femrës është traditë arabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me fenë muslimane Hoxha nga Peja, Drilon Gashi,…

Kjo është Menyra qe do te ndihmoj zonjat e shtëpise në hekurosjen e rrobave, fusni në lavatriçe 2-3 kuba…..!

Kjo është Menyra qe do te ndihmoj zonjat e shtëpise në hekurosjen e rrobave, fusni në lavatriçe 2-3 kuba…..! Kjo është Menyra qe do te ndihmoj zonjat…

Historla e gruas që dyshonte se sherret e shtëpis vinin nga syri i k eq, pas 32 vitesh zbuloi diçka që …

Historla e gruas që dyshonte se sherret e shtëpis vinin nga syri i k eq, pas 32 vitesh zbuloi diçka që … Të gjitha shpresat kishin hum…

Historia e frikshme e varrmihësit: Dëgjoja të qarën e një fëmijë, kur i afrohesha…(VIDEO)

Këtë të shtunë në emisionin “Real People”, u pasyrua përditshmëria e një profesioni jo fort të zakonshëm, e një varrmihësi. I intervistuar nga gazetari Flor Gjini, v…

Këngëtari i njohur rrëfehet në video / Më Lindën Bineq pas 10 Viteve Martesë, Allahu dhëntë Gjithkujtë..!! MOS KALO PA URUAR

Më Lindën Bineq pas 10 Viteve Martesë, Allahu dhëntë Gjithkujtë..!! MOS KALO PA URUAR Malësori ka ndarë me Prive hi storinë e tij em ocionuese pasi u…

Hulumtuesit she Shkencëtarët vërtetojne edhe një mrekulli mjekësore të Pejgamberit a.s.

Hulumtuesit she Shkencëtarët vërtetojne edhe një mrekulli mjekësore të Pejgamberit a.s. Aisheja r.a. rrëfen se: “Pejgamberit (a.s.) ia sillnin f ëmijët e vegjël (foshnjat) dhe ai i…