E pazakontë: Qeni futet brenda një marketi dhe i gra suxhuk.

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në një market të Ferizajt, shkruan Periskopi. Në videon e publikuar nga “Ferizaj Media”, shihet një qen që është futur…

Mjekët i thanë se s’mund të bëhej me fëmijë, i riu përjeton “mrekullinë” pasi shkoi në Qabe

Mjekët i thanë se s’mund të bëhej me fëmijë, i riu përjeton “mrekullinë” pasi shkoi në Qabe Jusuf Kozhani përjetoi një mrekulli në jetën e tij. Ndonëse…

Kjo është nusja më zemren me te mire! Almira dhuroi nga mushkëria e vetë, që t’i shpë tonte jetën vjehrrit

Nusret Mumiq nga Zhivnica në Bosnje Hercegovinë është p ensionuar në moshë 60 vjeçare. Mirëpo kur është bë gati të kalojë në qetësi ditët si p ensionist,…

Em ocionuese – Kjo Familje merr lajmin i cili ua ndryshon jetën.

Em ocionuese – Kjo Familje merr lajmin i cili ua ndryshon jetën. Emo cionuese – Familja Jahja nga Prizereni merr lajmin e jetes, nisin punimet per banesen…

VIDEO / Historla qe perIoti zemrat e Shqiptareve ,I kam rritur f emijet me buke dhe uje!

VIDEO / Historla qe perIoti zemrat e Shqiptareve ,I kam rritur f emijet me buke dhe uje! VIDEO / Historla qe perIoti zemrat e Shqiptareve ,I kam…

Kthehen nga emi grimi për festat, paguajnë gjithë listën e bo rxheve në dyqanin e fshatit

Kthehen nga emi grimi për festat, paguajnë gjithë listën e bo rxheve në dyqanin e fshatit Dy emig rantë shqiptarë në SHBA kanë bërë një gj est…

1 milion sevape sa herë që i thua këto fjalë…! Shperndaje që edhe ti të marresh sevape dhe të jesh i dobishëm për të tjeret

1 milion sevape sa herë që i thua këto fjalë…! Shperndaje që edhe ti të marresh sevape dhe të jesh i dobishëm për të tjeret u end…

Pejgamberi i Allahut ka thënë: “Kushdo që e lexon suren Ihlas dhjetë here, atëherë Allahu ia …

Pejgamberi i Allahut ka thënë: “Kushdo që e lexon suren Ihlas dhjetë here, atëherë Allahu ia … Artisti gjerman Jorg Dusterwald, një nga piktorët më të mirë…

Xhamia me shqiponjë mbi minare – Çfarë mendimi keni?

Fshati Senik, gjendet diku dhjetë kilometra larg Malishevës. Natyra e bukur, dhe kushtet ideale atmosferike perfeksionojnë atë se çka do të iu sjellim. Një fshat që ka…

AS QE E VRISKA MENDJEN FARE/ Kjo video zbulon si janë raportet e Kiarës me vjehrën

Kiara dhe Luizi janë padiskutim një nga çiftet më në zë të momentit. Shumë të dashur për publikun, dyshja arrin të rrëmbejë gjithmonë vëmendjen e fansave. Teksa…