Infeksioni mund të kalojë deri në kocka, mjeku popullor jep recetën për kurimin e bajameve

Pothuajse të gjithë njerëzit kanë kaluar sëmundjen e infeksioneve në bajame një herë në jetë. Është një sëmundje që kap lehtësisht shumë njerëz për shkak se është…

Ana Kabashi kërkon legalizimin e shtëpive publike në Kosovë, i reagon menjëherë…!

Ana Kabashi kërkon legalizimin e shtëpive publike në Kosovë, i reagon menjëherë Zana Avdiu Në emisionin “Zanat”, autorja dhe moderatorja Zana Avdiu ka diskutuar me Ana Kabashin,…

U bë viral me imitimin e Shefqet Krasniqit, por tani Artan Behrami imiton identik personazhet e tjera – Plasin të qeshurat me lot në studio 😂

U bë viral me imitimin e Shefqet Krasniqit, por tani Artan Behrami imiton identik personazhet e tjera – Plasin të qeshurat me lot në studio 😂 Imitimi…

“Fol a m’ke tradhtu”? Moment i paparë në studio: Me këpucë në dorë, aktorja e zë ngusht burrin e saj live në emision

“Fol a m’ke tradhtu”? Moment i paparë në #studio: Me këpucë në dorë, aktorja e zë ngusht burrin e saj #live në emision “Fol a m’ke tradhtu”?…

Per ato që nuk e Besojn dëgjohen me Vemendje ket Mrekulli qe Zotëria ka perjetua

Per ato që nuk e Besojn dëgjohen me Vemendje ket Mrekulli qe Zotëria ka perjetua “KAM PA MREKULLI ME SYTË E MI”!/ Besimtari nga Torovica: I riu…

Polici dëgjon zëra fëmijësh brenda kopshtit të zbrazët, nuk do ta besoni atë që gjen atje…

Polici dëgjon zëra fëmijësh brenda kopshtit të zbrazët, nuk do ta besoni atë që gjen atje… Sa detyrë të rëndësishme kanë policët, saqë nganjëherë mendojmë se a…

Lypësi i shkretë nuk donte të largohej nga lokali, por veprimi i pronarit i habiti të gjithë…

Lypësi i shkretë nuk donte të largohej nga lokali, por veprimi i pronarit i habiti të gjithë… E mira kthehet me të mirë, është në frazë që…

Gruaja e ushtarit lufton sëmundjen për t’u bërë nënë e dy fëmijëve,burri i saj bën diçka të papritur

Gruaja e ushtarit lufton sëmundjen për t’u bërë nënë e dy fëmijëve,burri i saj bën diçka të papritur AJ dhe Hana u rritën në të njëjtin qytet,…

Burri mëson se nuk është babai i tre djemve të tij, më pas e kupton se çfarë ka bërë gruaja

Burri mëson se nuk është babai i tre djemve të tij, më pas e kupton se çfarë ka bërë gruaja Doktori duhej të ishte gabuar, lajmet tronditëse…

Pasi vajza e tyre i braktisi, infermierja refuzon t’i ushqejë. Ajo që ndodhi më pas do t’ju bëjë…

Pasi vajza e tyre i braktisi, infermierja refuzon t’i ushqejë. Ajo që ndodhi më pas do t’ju bëjë… Henri dhe Helen po ktheheshin në shtëpi pas një…