Mjalti, shëruesi i madh! Si duhet të përdoret pa humbur vlerat ushqyese dhe ja cilat sëmundje sherohen prej tij…

Benefitet shëndetësore të mjaltit në kurimin e 20 sëmundjeve. Ylli Merja rekomandon si të përdoret mjalti pa humbur vlerat e tij ushqyese. Cilat janë disa nga gabimet…

Si të dalloni mjaltin natyral nga ai industrial? Ylli Merja zbulon 3 testet e thjeshta në pak sekonda dhe…

Në një intervistë në emisionin ‘’Rreze Dielli’’ specialisti i bimëve mjekësore Ylli Merja tregoi ‘sekretin’ se si të kuptojmë nëse mjalti është natyral apo artificial duke kryer…

Ylli Merja: Zorra e trashë ‘truri i dytë’, një nga shkaktarët kryesorë të sëmundjeve nervore, ja si ta kuroni me…

Në emisionin e kësaj të hëne në rubrikën “ Bima dhe shëndeti’’ në ‘’Rreze Dielli’’, mjeku popullor Ylli Merja foli për shkaktarët që na çojnë në sëmundje…